Home | Wiki | Live Chat | Dev Stream | YouTube | Archived Forums | Contact

Problems with Accounts/Keys/Logins?


#61

I pre-ordered and when i try to log in on the game and press Start Game it says that key not found. Then I checked on forums and I checked my profile and it says activated but error.
here is a screen shot:


#62

EIONtech, can you send an email with your game key to contact@camshaftsoftware.com


#63

when i try loging in it tells me that my active key was not found. what do i do


#64

Have you preordered the game? If no: Click on “play demo” (or buy the game :wink: ). If yes, activate your game key here: automationgame.com/phpBB3/ucp.php?i=199 and then enter your username (case-sensitive) and password and click on “play game”.


#65

I purchased the game today and followed the instructions on key activation. Unfortunately, when I launch the game it stays in demo mode after signing in … I’m really confused.


#66

Try to click on “play game”, not “play demo”.


#67

Hey Guys,
Just wondering if you can help me? I bought the game today and activated my key with no problems, downloaded it and then went to play it, the game got stuck on the loading page and then popped up this error:

[string"–client\start scripts\init.lua…"]:875:attempt to index global ‘CMultiplayerComparer’ (a nil value)

Any ideas on what this means and how do I fix / get past this to the game?

Cheers,
Matt


#68

I got the Automation Early Access: Standard Edition it told me the key but when i enter it it says: KEY WAS NOT FOUND :frowning:
PLEASE HELP ive already paid for it, but it didnt send me the email and the kay isnt working


#69

Double check you entered the key correctly, if it still doesn’t work, send an email to contact@camshaftsoftware.com with the email you used to order the game and Cas will sort it out. :slight_smile:


#70

umm where do I download the game I got a key just not a download link please help


#71

Go to the homepage, and click on “Demo” on the bar at the top, then the launcher should download. When you open the launcher, the game will install and update to the most recent build. After that the main launcher should appear, there you enter your forum login and click “Play Game”, just make sure you activated your key in the User Control Panel! :slight_smile:


#72

Hi,
I have emailed twice, but I have no reply, I know its xmas. I’m trying to log in but says ‘Active key not found.’ I have tryed activating in the user control panel but it says ‘The key you specified could not be activated: key has already been activated’ This is true as I was last playing the activated version a year ago with turbos and what not. I just don’t understand why it’s not working now. Any help would be great as I am eager to see the new features in action :smiley: Thanks for reading.


#73

Have you tried simply logging into the launcher with your forum login and password?


#74

I tried using my forum username and password to which it still says invalid password.


#75

[quote=“kalkross”]Hi,
I have emailed twice, but I have no reply, I know its xmas. I’m trying to log in but says ‘Active key not found.’ I have tryed activating in the user control panel but it says ‘The key you specified could not be activated: key has already been activated’ This is true as I was last playing the activated version a year ago with turbos and what not. I just don’t understand why it’s not working now. Any help would be great as I am eager to see the new features in action :smiley: Thanks for reading.[/quote]

You can’t activate your key with two different accounts. kalkross is obviously not the account your game is linked to. If you still need to figure out which your other account is, email us a list of potential email addresses you could have used to create it.


#76

where do i enter my key? i want to play with some new stuff just bought the game got the key but cant see anywhere to type it in


#77

I just downloaded the game, put in my username/password, put in the game key and all that however, when I push “play game”, while in the load screen maybe 10 seconds in I get an alert saying:

“LUA ERROR: [string “–client\functional\engineWizard.lua…”]:97:attempt to call method ‘LoadFactory’ (a nil value)”

If I hit retry the same message pops up more or less but if I hit cancel the program quits.

Please help.


#78

I encounter quite a silly problem i don’t manage to solve. I successully log to my account but when i click on the button to convert my game key to a steam one, it doesn’t seem to work.


#79

Wait a couple of hours, the game is not released on Steam yet.

Official time: 17.00CET (see my signature)


#80

Thank you :wink: